Beste Zilvershampoo

beste zilvershampoo Voor het onderhouden van heel blond tot zilver haar zijn er verschillende producten op de markt te verkrijgen. Natuurlijk voor iets zo gevoelig als je haar wil je het beste product.

Maar hoe kies je het juiste product en hoe weet je als een product wel de beste keus is voor je haar?

In dit artikel maken wij voor jou een vergelijking van de beste zilvershampoo.

Beste Zilvershampoo van 2020 Vergelijken

Beste Keus

Fudge Clean Blonde

fudge clean blonde zilvershampoo
fudge clean blonde

Wij hebben de Fudge Clean blonde op de eerste keus gezet omdat deze shampoo is die de ongewenste gele en koperkleurige tonen in je haar kunnen reinigen en neutraliseren.

Let er wel op dat het een sterke dosering heeft en kan de gele gloed laten verdwijnen en bij poreus haar kan het violet meer naar buiten komen.

De shampoo heeft ook een speciale Hydrating Hair Drink Complex. Dat is een speciale samenstelling van ingrediënten die je haar heel gezond eruit laat zien. Het maakt je haar glanzend en levendig. Ook bevat de shampoo Guarana wat je haar sterker maakt

De shampoo komt in 100 ml, 250 ml en 50 ml. Mensen geven ook wel aan dat een kleine hoeveelheid al voldoende is om aan te brengen en je hoofd goed te masseren. Je kan het tot ongeveer 5 minuten laten zitten en dan uitspoelen.

Kortom, als je de ongewenste gele en koperkleurige tonen in je haar eruit wil, dan is de Fudge clean blonde een aanrader.

 

Voordelen

 • Heeft UV-bescherming
Nadelen

 • Geeft paarse handen en nagels
Tweede Keus

Fanola No Yellow

Fanola No Yellow Zilvershampoo
Fanola No Yellow

De zilvershampoo van Fanola hebben wij als tweede keus genomen omdat het heel populair is bij kopers.

Het zorgt ervoor dat de gele kleur uit het haar wordt verwijderd. De shampoo wordt het meest gebruikt op blond of geblondeerd haar. De bedoeling van de shampoo is om die koele en grijze tinten langer in je haar te behouden.

De fles bevat een inhoud van 350ml. Mensen zeggen ook wel dat het fijn is om te gebruiken, geeft een mooie gloed en ruikt lekker. De shampoo wordt aangebracht op nat haar. Masseer je hoofdhuid totdat het goed schuimt. Laat het tot ongeveer 5 minuten inwerken en spoel het daarna eruit.

Kortom, als je de gele kleur in je haar wil verwijderen en de as-, grijzetinten in je haar langer wil behouden, dan is de zilvershampoo van Fanola een aanrader.

 

Voordelen

 • Goede kwaliteit
 • Duurzaam
 • Snelle werking
Nadelen

 • Kan afgeven op de handen
 • Kan het haar stug (droog) maken
Beste Budget Keus

Schwarzkopf Reflex Silver

Schwarzkopf Reflex zilver Shampoo
Schwarzkopf Reflex

Als budget keus hebben wij Schwarzkopf Reflex gekozen omdat het komt in een voordeelverpakking van vijf flesjes.

De Schwarzkopf Silver Reflex Shampoo is een van de beste budget opties om de gele gloed uit het haar te verwijderen. Heb je blond, wit of grijs haar? Deze shampoo zal de gele gloed uit blond, wit of grijs haar neutraliseren.

Schwarzkopf Silver Reflex Shampoo versterkt ook je haarstructuur. De shampoo zorgt voor een egale zilverglans zonder een gele gloed erin. Je kan het regelmatig gebruiken om het beste resultaat eruit te halen.

De fles komt in een makkelijke flip deksel die je makkelijk open klikt van 250ml. Deze shampoo wordt beschreven als een top shampoo. Je krijgt er zachte grijze haren van en ze zijn minder breekbaar.

Kortom, ben je op zoek naar een zilvershampoo zoekt die past binnen je budget dan is deze een goed optie.

 

Voordelen

 • Versterkt de haarstructuur
 • Verwijdert de gele goed
 • Zonder siliconen
Nadelen

 • Geen
Premium Optie

IVY Hair Care Zilvershampoo

IVY Hair Care Zilvershampoo
IVY Hair Care

Als premium optie hebben wij gekozen voor IVY Hair Care Zilvershampoo omdat je wit, grijs of blond haar er nog mooier uit gaat zien. De gele gloed in je haren zullen worden geneutraliseerd vanwege de violetkleurige pigmenten die in de shampoo voorkomen.

De IVY Hair Care Zilvershampoo bevat ingrediënten zoals: tarwe proteïne en lijnzaadolie. Deze ingrediënten zullen je haar en vitamine boost geven en bereik je ook nog een intenser resultaat. Tegenwoordig kiest men toch liever voor een product waarin natuurlijke ingrediënten in zijn verwerkt. Ook al kost het wat meer.

De fles komt in een makkelijke handpomp tap van 1000ml. Van deze shampoo wordt gezegd dat het prettig is in gebruik en je hebt er niet veel van nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Kortom, als je  opzoek bent naar een geode zilvershampoo die de gele gloed in je haar verwijdert en je haar ook een boost geeft dan kies je voor deze shampoo.

 

Voordelen

 • Gaat lang mee
 • Haar blijft lang mooi
Nadelen

 • Aan de dure kant

Beste Zilvershampoo Koopgids

Waarvoor gebruik je een zilvershampoo?

De zilver shampoo heeft violetkleurige pigmenten erin. De zilvershampoo wordt gebruikt het gele gloed uit je wit, blond of grijs te verwijderen.

Hoe gebruik je een zilvershampoo?

Het gebruik van de zilvershampoo is heel simpel. Je masseert de shampoo op je nat haar en je laat hem flink een aantal minuten intrekken. Probeer de shampoo lichtjes te masseren op je hoofdhuid in de lengte en punten van je krullen.

Doe dit precies op de gele zones. Na ongeveer 5 minuten intrekken spoel je de shampoo uit je haren en zorg ervoor dat alle restjes eruit zijn.

Hoe kan je de paarse kleur op je handen verwijderen?

Omdat de shampoo een diepe paarse kleur heeft, is het best aan te raden dat je plastic wegwerp handschoenen aandoet voordat je de shampoo aanbrengt op je haar. Zo krijg je de paarse kleur van de shampoo niet op je handen.

Wat is het verschil tussen een zilvershampoo en conditioner?

De zilver shampoo gebruik je om je blond, wit of grijs haar te ontdoen van de gele tinten. Een conditioner wordt meestal gebruikt om het haar weer zacht en soepel te maken.

Nadat je de zilvershampoo hebt gebruikt kan je de conditioner aanbrengen op de haarpunten. Deze laat je dan ongeveer 2 minuten intrekken. Daarna mag je het weer heel goed eruit spoelen. Je haar voelt dan echt zijdezacht aan. De conditioner kan je haast na elke shampoobeurt gebruiken.

Moet je een conditioner voor of na de zilvershampoo gebruiken?

Het beste is dat je een conditioner gebruikt na het gebruik van de zilvershampoo. Dit kan je doen wanneer je merkt dat je haar droog wordt van de shampoo.

Je kan er ook voor kiezen om een zilverconditioner te gebruiken. In de conditioner zitten namelijk extra verzorgende ingrediënten die ervoor zullen zorgen dat je haar minder droog aanvoelt.

Heb je last van extra droog haar dan is het misschien aan te raden dat je een nachtje slaapt met de conditioner in je haar. De volgende ochtend was je het gewoon goed eruit tijdens je normale wasbeurt.