Beste Hogedrukreiniger Kopen

De Nilfisk E 140.3.9 PAD X-TRA is wellicht de meest krachtige en de beste hogedrukreiniger in zijn prijscategorie. Er zijn nog krachtigere apparaten, zij zijn namelijk meer bedoeld voor professionele zaken, zoals het verwijderen van graffiti. Maar als we dat even niet meetellen, is dit wellicht de beste hogedrukreiniger voor individueel gebruik. 

Beste Hogedrukreiniger Accessoires

Accessoires worden steeds belangrijker de dag van vandaag. In plaats van dat je een product koopt dat vrijwel af is, kun je het altijd blijven ‘upgraden’. Dat wil zeggen: meer functies toevoegen. In dit geval zitten de accessoires er al bij, dat is natuurlijk fijn meegenomen. Bij de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA komt bijvoorbeeld met een spuitlans en de benodigde koppen, een terrasreiniger voor tegels en gevels, een wasborstel voor het reinigen van de auto (die héél goed werkt in combinatie met reinigingsmiddelen en warm water!) en een rioolset – hiermee kan je verstopte leidingen doorspuiten en bladeren uit de dakgoot blazen. Daarom ben ik van mening dat dit dé beste hogedrukreiniger is – het gaat niet om kracht, maar om functie!

Bekijk deze hogedrukreiniger op de website van Coolblue ->

Eigenschappen voor de beste hogedrukreiniger

Naast de vele accessoires is het uiteraard ook handig de eigenschappen te bespreken. Als eerste de bouw van de Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA . De hogedrukreiniger is met veel stevigheid gebouwd van fijne materialen. De wielen zijn ook zeer sterk en alles is gemaakt met gebruiksgemak in het achterhoofd. Alles voelt erg comfortabel aan en is zeer ergonomisch verantwoord. De NILFISK E 140.3-9 PAD XTRA is een hogedrukreiniger van 2.100 watt – voor de leken, dat is heel wat! Het heeft de mogelijkheid om veertig vierkante meter te reinigen per uur en is, niet geheel onbelangrijk, ook vrij stil ten opzichte van andere hogedrukreinigers.

 Conclusie

hogedrukreiniger kopen nilfisk e140.3-9 pad x-tra

De Nilfisk E 140.3-9 PAD XTRA is de beste hogedrukreiniger omdat: Hij compleet wordt geleverd met allerlei accesoires zoals een rioolslang, terrasreiniger en wasborstel. Hij wordt ook geleverd wordt met een fles voor reinigingsmiddel, zo kun je ook schoonmaakmiddelen gebruiken. De inductiemotor is erg stil en zou jaren mee moeten gaan. De wielen samen met de ergonomisch verantwoorde bouw zorgen voor comfort en een makkelijk gebruik. Hij kan een maximale werkdruk van 140 bar aan en heeft een wateropbrengst van 500 liter per uur. Bovendien is de slang (stekker) via een haspel, dit geeft een stuk minder gedoe. De  Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA komt met 5 jaar garantie en wordt gerepareerd binnen 5 werkdagen door Nilfisk zelf.

Dit deed ons twijfelen: Als er veel grove zaken verontreinigd moet worden is een professionele of benzine hogedrukreiniger een beter idee. Plus de Nilfisk E 140.3-9 PAD XTRA wordt niet geleverd met een waterfilter. Je kan een waterfilter gewoon bijkopen als een accessoire.