De 3 Beste Acne Cremes Getest

Acne.

Het liefste zouden we een dik punt willen zetten achter acne.

Deze lastige ontsteking in de talgklieren komt bij veel mensen voor en uit zich in lelijke puistjes en oneffenheden op de huid, voornamelijk het gezicht.

85% van mensen tussen de 18 en 24 jaar wordt door acne geteisterd. De één heeft er meer last van dan de andere. Hoe dan ook, acne blijft een vervelend ding, welke we liever zien gaan dan komen.

Doordat acne een groot probleem is voor velen, spelen cosmetische en farmaceutische bedrijven maar al te graag in op de behoefte om de beste acne crème op de markt te brengen. Er zijn elk jaar weer talloze variaties te verkrijgen, waardoor je als consument de bomen door het bos niet meer ziet.

Wil je echter geholpen worden en af zijn van jouw vervelende acne, dan zou je wel even het bos moeten af kammen om de beste acne crème of acne zalf te vinden. Omdat we weten dat dit een hinderlijke opgave is, hebben we besloten om het gemakkelijker te maken voor iedereen middels dit artikel.

De Beste Acne Cremes van 2020

Beste Acne Crème volgens de Redactie

Biodermal Acne Crème

biodermal tegen puistjes en onzuiverheden
biodermal tegen puistjes en onzuiverheden

De puisten crème  die wij kozen voor onze nummer 1 plek in onze top 3 is de Biodermal acne crème . Dit product komt in een handige 30 ml tube, welke je zo in je tas kan stoppen en overal kan meenemen.

De crème  is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend behandelen van:

 • Acne
 • Mee-eters
 • Puistjes
 • Onzuiverheden

Tijdens de behandeling zal de huid niet geïrriteerd raken of uitdrogen, vanwege een milde formule van de ingrediënten. Wat de crème  wel doet, is het verzachten van de huid en het herstellen van de vochtbalans.

Andere zalfjes en crèmes doen precies het tegenovergestelde en drogen de huid uit, waardoor de huid in verdedigings mode gaat en zodoende van nature juist meer talg gaat aanmaken. De kans dat je dus nieuwe puisten krijgt, wordt hierdoor juist vergroot.

Doordat Biodermal Acne crème  milde plantaardige oliën en vetten bevat, zoals avocado-olie en squalaan, wordt uitdrogen voorkomen en wordt de huid op een juiste manier gehydrateerd en hersteld.

Voordelen

 • 100 % veilig
 • Simpel in gebruik: na reinigen van de huid, tweemaals daags aanbrengen
 • Geen irritatie
 • Hypoallergeen
 • Hydraterend
 • Huidbehoefte: acne en puistjes
 • Handige tube verpakking

Nadelen

 • Kleine hoeveelheid

Je mag aan de hand van de uitstekende eigenschappen van dit top product gerust aannemen dat Biodermal Acne crème  de beste acne creme  is en effectief zal werken voor jouw huid.

Niets is beter dan de belofte te kunnen staven aan de ervaringen van mensen die het echt al gebruikt hebben. De ervaringen spreken voor zich. Biodermal Acne creme  werkt voor andere mensen, dus waarschijnlijk ook voor jou.

Ervaringen

Werkt perfect! Ik heb veel anti acne producten gebruikt in het verleden, maar deze werkt uitstekend. Mijn huid droogt niet uit en voelt zachter en schoner aan.”

“Het product werkt goed! Acne en mee-eters zijn zo weg. Ik raad het iedereen aan.”

“De verpakking is wel klein, maar dat is niet erg, want veel heb je niet nodig. Beste creme tegen puistjes.”

“Wat een opluchting, ik kan nu eindelijk af van mijn acne! Binnen 2 weken zie ik al goede resultaten”

“Beste anti acne creme! Mijn huid is niet droog en voelt zacht aan.”

Werkt herstellend

Slakkengel van Snailcare

slakkengel tegen acne en puistjes
slakkengel tegen acne en puistjes

Op nummer 2 hebben we gekozen voor de slakkengel van Snailcare. Slakkenslijm is nu weer in de mode en het helpt met onzuiverheden op de huid.

Weet je nog niet hoe slakkenslijm werkt? De actieve bestanddelen in slakkenslijm zijn allantoïne,collageen, elastine en glycolzuur, geen onbekende stoffen voor de cosmetica industrie.

De stof glucolzuur zorgt ervoor dat de huid lichtjes wordt ontdaan van oude huidcellen, waardoor nieuwe cellen worden aangemaakt. Doordat er dus slakkenslijm wordt verwerkt in slakkengel of slakkencrème , zal je bij gebruik hiervan merken dat jouw huid wordt gezuiverd.

De actieve bestanddelen zorgen voor een goed herstel en genezing van de huid.

Daarom is de slakkengel van Snailcare het ideale product voor het beter maken van de huid wanneer men last zou hebben van acne, puistjes, een sinaasappelhuid en littekens. De slakkengel komt verpakt in een potje van 50 ml en is geschikt voor elke huidtype.

Voordelen

 • 100 % veilig
 • Simpel in gebruik: na reinigen van de huid, tweemaals daags aanbrengen
 • Geen irritatie
 • Hydraterend
 • Voor alle huidtypes
 • Huidbehoefte: acne, puistjes, sinaasappelhuid en littekens
 • Praktisch doosje

Nadelen

 • Niet Hypoallergeen
 • Heeft parfumgeur

Over dit product zouden we zeggen: Baat het niet dan schaadt het niet! Het is inderdaad een onconventionele crème  waaraan je nog moet wennen, maar daarentegen niet minder effectief.

Slakkengel biedt een probate oplossing om acne en littekens tegen te gaan. Dus waarom niet proberen en mogelijkerwijs het product vinden voor het verwijderen van al jouw puistjes en littekens?

Ervaringen

“Echt een aanrader tegen razor burn en scheeruitslag. Ik koop nooit meer aftershave.”

“De slakkengel werkt uitstekend! Ik was eerst erg sceptisch, maar na advies van mijn vriend toch geprobeerd. Geen spijt.”

“De prijs kwaliteit verhouding is goed en het werkt ook nog.Ook een handige hoeveelheid voor langer gebruik. Iedereen in huis gebruikt het nu.”

“Mijn lelijke littekens van jarenlange acne zijn aan het verdwijnen. Ik ben erg tevreden.”

“Bah, slakkenslijm op mijn gezicht?!, dat was mijn eerste gedachte. Gelukkig toch uit nieuwsgierigheid gegoogled naar de effecten van slakkenslijm en de voordelen ervan ingezien. Super product, mijn gezicht voelt zacht en jong aan.”

 Producten die niet meer verkrijgbaar zijn: 

 

Verzorgend Kleimasker

Bubbel Kleimasker

Klik hier voor alternatief

kleimasker tegen acne onzuiverheden en puistjes
Kleimasker

Ook een kleimasker past in het rijtje voor de beste oplossingen tegen acne. Het kleimasker waarover wij het hebben is een bijzondere masker. Het heeft namelijk een heel andere werking op je gezicht dan andere maskers.

Als je het hebt opgezet op je gezicht, dan zal het masker gaan bruisen en schuimen. Geen paniek! Dit is juist het effect dat je wil hebben. Er verschijnen zo duizenden kleine koolzuur bubbeltjes op je gezicht waardoor verstopte poriën spontaan open gemasseerd worden.

Dit helpt om dieper gelegen olie en vuil te verwijderen uit de poriën. Door dit dagelijks te doen zal je de poriën schoon houden en voorkomen dat ze verstopt raken en ontsteken. Geen last meer van acne, puistjes en andere oneffenheden en onreinheden meer op je huid.

Het kleimasker komt in een voordelig potje van 100 ml en is geschikt voor alle huidtypes.

Voordelen

 • 100 % veilig
 • Hypoallergeen
 • Voor alle huidtypes
 • Geen irritatie
 • Hydraterend
 • Huidbehoefte: acne en puistjes
 • Voordelige hoeveelheid

Nadelen

 • Heeft parfumgeur
 • Kost meer tijd om aan te brengen

Ervaringen

“Dit product doet precies wat de beschrijving zegt! Perfect voor mijn huid.”

“Even wennen aan het bruisen en schuimen, maar ben dik tevreden over het resultaat. Zeker aan te raden.”

“Schuimt goed op. Mijn huid is zo schoon en zacht en geen acne meer te zien.”

“ Niet zo dol op de geur en het aanbrengen duurt ook wel even, maar toch blij met het effect.”

“Voordelig geprijsd en gaat lang mee. Werkt trouwens prima voor mijn huid.”

Koopgids Voor De Beste Acne Créme

Voor we ingaan op onze top 3 nog even wat wetenswaardigheden om je een beetje wegwijs te maken voordat je een acne crème  koopt.

Wat doet een acne crème?

Een acne crème  heeft verschillende werkingen. Het voornaamste doel van een acne crème  is het tegengaan, verminderen en/of voorkomen van acne zonder dat je er meerdere huidklachten van overhoud.

Acne is een ontsteking van de talgklieren in de poriën van de huid. Doordat de talgklieren te veel talg aanmaken raken de poriën verstopt, waardoor er zo puistjes, mee-eters en allerlei oneffenheden ontstaan op de huid. Veelal in het gezicht, op de borst en op de rug.

Oorzaken van Acne

De talgproductie raakt verstoord door verschillende factoren:

 • Hormonale fluctuaties tijdens de zwangerschap of de menstruatieperiode
 • Het gebruik van ongeschikte huidverzorgingsproducten
 • Stress
 • Roken
 • Genetische aanleg

Behandelingen voor acne

De behandeling van acne kan je beginnen als je weet hoe ernstig de klachten zijn en of er geen littekens kunnen achterblijven. Maar ook de leeftijd en het geslacht zijn belangrijke informatie om te bepalen welke behandeling en verzorgingsproducten eventueel zouden kunnen helpen. Wat voor mannen werkt hoeft niet voor vrouwen te werken en omgekeerd. Dit heeft alles te maken met mannelijke en vrouwelijke hormonen.

Ook zou je moeten nagaan wat voor huidtype je hebt. Afhankelijk van de huidtype kan je de zoek naar het beste product voor jou nog een keer filteren. Let dus op dat je het juiste product kiest die past bij jou.

Ben je er gereed voor om voorgoed een punt te zetten achter jouw acne probleem? Neem gerust de informatie hieronder door over de 3 beste acne crème s en lees ook waarom wij Biodermal acne crème  op nummer 1 plaatsen en deze de beste acne crème  vinden.

Conclusie

Ben je dus al moe van het gevecht tegen acne en wil je er nu definitief van af? Probeer één van de top 3 die wij voor je hebben opgesomd. De acne crème van Biodermal is hèt product met een proven concept en wordt daarom niet zomaar ook gezien als een medisch hulpmiddel die de ergste soorten van acne kan aanpakken. Welk product je ook mocht kiezen, de effectieve resultaten die zij leveren zijn over en weer bewezen. Wij weten zeker dat jij ook geholpen wordt hiermee en voorgoed af mag zijn van jouw acne. Succes ermee!